A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Безпека освітнього середовища

Дата: від до Скинути

З 27 вересня по 1 жовтня в школі пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

15:03 01.10.2021

Тиждень протипожежної безпеки

Життя й здоров’я дітей є найвищими цінностями нашого суспільства. Навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.

11:06 15.09.2021

Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху на тему "Безпечна дорога додому."

Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху у рамках всесвітнього Глобального тижня безпеки дорожнього руху, що відбувся за ініціативою ООН з 17 до 23 травня 2021 року. Тема уроку: «Безпечна дорога додому». Під час заходу учні переглянули відеоматеріали «Про дорожні знаки та правила поводження дітей на дорозі», після чого відбулося тестування на засвоєння правил та обговорення.

15:56 21.05.2021

Тиждень безпеки життєдіяльності

З 15.03.2021 р. по 19.03.2021 року у нашій школі пройшов тиждень безпеки життєдіяльності.  На протязі тижня було проведено бесіди з питань попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, підвищення рівня культури на дорогах, безпеки життєдіяльності та профілактики травматизму невиробничого характеру, організовано розміщення листівок та пам'яток для дітей з методичними рекомендаціями щодо порядку дій під час виникнення надзвичайних ситуацій. Мультгодини  «Безпека нашого життя». Бесіди-десятихвилинки «Ми-пішоходи», «Небезпечні перехожі», «Вогонь – друг, вогонь-ворог». Виховна година про безпечні весняні канікули "Про безпеку сам подбай, правила запам'ятай!" Для учнів початкової школи проведено Конкурс малюнків  «Будьте, діти обережні!» З учнями 6-х класів відбулася зустріч із  представником Пожежної частини 

14:55 19.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора