A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Булінг

Дата: від до Скинути

Триває тиждень протидії булінгу

Було проведено ряд тематичних заходів: бесіди, години психолога, анкетування, конкурс малюнків, лекція, яку провів інспектор у справах неповнолітніх дітей Романенко Ю.І.

11:22 28.09.2021

Тренінгове заняття в 6-Б класі " Як вилікуватися від булінгу"

Тренінгове заняття в 6-Б класі " Як вилікуватися від булінгу". Метою якого було вироблення у дітей небайдужості до проблеми булінгу, розвиток співчутливого ставлення до жертв, навички надання та отримання допомоги.

11:13 12.02.2021

Тиждень протидії булінгу

З 21 вересня у нашій школі розпочався "Тиждень протидії булінгу". Протягом всього тижня в школі відбулися заходи для інформування всіх учасників освітнього процесу про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу. В початковій ланці відбулися тренінгові заняття "Ми проти булінгу. Закони доброти". В 5-6 класах - тренінг "Зупиніться! Моя історія про булінг та кібербулінг." Для попередження та протидії булінгу до 5-Б класу завітала консультант Великописарівського районного суду Крамська Т.В. Учні 7-11 класів прослухали лекцію на актуальну тему "Кібербулінг. Захисти себе сам!". Психологічною службою проводиться ряд заходів: тренінгові заняття "Добро починається з тебе", "Не будь жорстоким",бесіди "Вчимося казати ні", "Зупинимо булінг разом"

14:56 23.09.2020

Булінг (цькування) як явище, його форми та учасники

З метою висвітлення особливостей явища булінгу (цькування) в закладі освіти, його форм, можливих проявів та наслідків представником Великописарівського районного суду у 8-А класі було проведено захід на тему: "Булінг (цькування) як явище, його форми та учасники."

10:10 18.09.2020

Заняття"Протидія булінгу"

Одним із найважливіших напрямів соціально-психологічної профілактичної діяльності, спрямованої на протидію насильству, є просвітницька робота серед учнів.Проведення таких заходів  сприяє формуванню правосвідомості і правової поведінки учнів, відповідальності за своє життя, розвиває активність, самостійність, творчість, створює умови для самореалізації особистості учня. З метою практичної допомоги учням було проведено заняття:"Протидія булінгу"

15:30 20.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора