A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Екологічне виховання

Дата: від до Скинути

Екологічна проблема – засміченості довкілля, дуже актуальна на сьогодні

Страждає від цього й наша громада. Тому, 12 травня 2021 року класними керівниками та класоводами було проведено виховні заходи з учнями нашої школи на тему "Суспільний розвиток і довкілля: проблема побутових відходів."

16:50 12.05.2021

Всесвітній День Землі

Ми живемо на найдивовижнішій планеті – планеті світлих сонячних ранків, яскравих лагідних днів і тихих зоряних ночей, що пахнуть м’ятою та матіолою. На планеті, що дарує найщиріші почуття і щастя тим, хто шанує, любить та оберігає її!

14:08 22.04.2021

Тиждень довкілля

З 12 по 16 квітня в школі відбулися ряд навчально-виховних заходів, присвячених Тижню довкілля.

15:54 16.04.2021

Учителі Великописарівської спеціалізованої школи долучилися до акції "Посади дерево"

Посадити дерево- це не тільки подарунок планеті та кисень для людей, а й символ росту, розквіту. У посадці дерев є щось глибоко символічне. Це сприйняття розвитку та нового життя. Учителі Великописарівської спеціалізованої школи долучилися до акції "Посади дерево". Сьогодні був день єднання з природою.

16:56 14.04.2021

Акція "Допоможи зимуючим птахам"

Наші молодші школярі підтримують акцію "Допоможи зимуючим птахам". Зазвичай кожної зими ми з дітками на ГПД виходимо до годівничок з ласощами для птахів. Тож і під час дистанційного навчання ця акція не відміняється. Можливо хтось годуватиме птахів, чи принесе корм в годівниці. Є майстри, які роблять різні фігурки у формі ялинок, зірок чи іншого (як на гуртку "Природа і фантазія"). Може хто захоче збудувати годівницю чи зробити її з пляшок. Будь-який варіант, на ваш розсуд, буде доречним і підтримає зимуючих птахів. Тож долучайтесь до нашої компанії.

16:13 18.01.2021

Закінчився тематичний період щодо формування екологічної культури "Природа - людині, людина - природі"

     Екологічне виховання сьогодні, як ніколи, є надзвичайно актуальним. Воно покликане забезпечити підростаюче покоління знаннями про взаємозв’язок природи й суспільства, допомогти зрозуміти багатогранне значення природи для громади: кожної людини, зокрема. Природа – це першооснова існування людини, а людина – частина природи. Тому завдання сучасної школи – виховати свідоме ставлення до природи, почуття відповідальності за довкілля як загальнолюдську цінність. Ось чому в нашій школі  приділяється значна увага реалізації Концепції екологічної освіти. Протягом тематичного періоду «Природа – людині, людина - природі» педагогом-організатором школи Довженко Т.С. було підготовлено  свято Дня вчителя. Активну участь у проведенні свята взяли класні колективи школи, класоводи й класні керівники.

16:31 31.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора