A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Художньо-естетичне виховання

Дата: від до Скинути

У співпраці з відділом культури, за участю учнів Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів на базі районної бібліотеки відбулися заходи, присвячені Шевченківським дням.

Особлива подяка нашій випускниці, Григор'євій Валерії, за змістовний, різноплановий сценарій свята, учасникам дійства : Гордієнку Дмитрію,Бистренку Ярославу, Стрибайло Ганні, Новосьоловій Юлії, Сумцовій Анастасії, Бондаренко Ярославі, Кушнірьовій Наталії, Обуховській Світлані - за артистизм, любов і повагу до Шевченкового слова.

11:55 12.03.2020

Міс Панна Осінь 2019

25 жовтня відбулось найочікуваніше учнівське свято «Міс Осінь – 2019».

09:26 29.10.2019

Щедрий осінній ярмарок

Осінь багата не тільки врожаями, а й святами. Традиційно восени, напередодні Дня українського козацтва та Дня захисника України у Великописарівській спеціалізованій  школі І-ІІІ ступенів проводиться ярмарок миру. Цього року він пройшов 15 жовтня. Такий захід згуртовує всю шкільну родину - учнів, учителів і батьківську громадськість. Школа у цей день нагадує вулик. Тут пропонують солодощі та страви української національної кухні, фрукти та овочі. Акцент ярмаркування - благодійні справи, зроблені власними руками. Діти повинні зрозуміти, що завдяки їхнім старанням можна творити добро.

16:37 15.10.2019

Традиційно у закладі пройшла виставка-конкурс малюнків, поробок, аплікацій із природного матеріалу "Природа і фантазія"

    Традиційно у закладі пройшла виставка-конкурс малюнків, поробок, аплікацій із природного матеріалу "Природа і фантазія". ЇЇ учасниками стали учні, батьки, класні керівники. Школярі представили різноманітні колективні та індивідуальні роботи. Усі учасники підійшли творчо до завдання і створили оригінальні композиції на осінні мотиви.

14:42 11.10.2019

Випускний вечір

28 червня, зі сльозами на очах та посмішками на обличчях, випускники Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів прощалися із рідною школою, усвідомлюючи, що щасливі та незабутні 11 років їхнього життя залишились позаду. Незважаючи на дощову та похмуру погоду, випускний вечір був неймовірним. Крім того, в народі кажуть, що дощ у дорогу — це на щастя і добро. 

12:03 02.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора