A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Національно-патріотичне виховання

Дата: від до Скинути

Урок-марафон "Україні 30!"

До всеукраїнського інтерактивного заходу долучилися учні 9 та 11 класів Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів. У нагоді став Портфель матеріалів до уроку-марафону "Україні 30", зокрема "Квіз "Україні - 30" (GamiLab) : разом з велосипедистом учні прямували звивистою трасою, збираючи куби з завданнями, давали на них відповіді і шукали правильні, якщо помилялися; намагалися за символами на квітках незалежності з'ясувати, з якого регіону яка квітка, орнамент вишивки та провели короткі мистецькі інформаційні break-minutes.

10:57 28.09.2021

День вишиванки у школі

Третій четвер травня – Всесвітній день вишиванки – свято, яке має на меті зберегти народні традиції створення та носіння вишитого українського одягу.

15:35 20.05.2021

День Європи в Україні

День Європи - щорічне святкування миру і єдності, спрямоване на поширення ідей європейської ідентичності. Це, насамперед, можливість долучитися до європейських цінностей. З цією метою в 2-В класі була проведена виховна година "Ми- українці. Ми- європейці". Учні переглянули відеофільм " Розповідь про День Європи для дітей", брали участь у вікторині "День Європи", провели гру "Так чи ні?" з LEGO, розгадували кросворд "Рідна Україна" та виготовили прапорці єдності. В 3-А класі діти прослухали історичну довідку виникнення Євросоюзу. Вчитель Тутова Т.Г. провела вікторину на тему Європи та Євросоюзу та працювали у групах. У 1-Б класі учні переглянули відеоролик " Дітям про Євросоюз", прослухали гімн ЄС, розгадували ребуси. На завершення виготовили прапорці " Я-українець! Я - європеєць!", що символізують єдність України та ЄС. 3-Б Класна година до Дня Європи. Прикрасили класну кімнату розтяжкою"День Європи", переглядаючи презентацію, познайомилися з історією цього дня, європейськими цінностями. Використовуючи групову роботу, виготовили ланцюжок, що символізує єдність України і Європи.

18:29 14.05.2021

15 лютого День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виведення військ з Афганістану.

Щороку 15 лютого українці відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річницю виведення радянських військ з республіки Афганістан.

16:51 15.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора