A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Всесвітній день водно-болотних угідь

Дата: 01.02.2019 08:12
Кількість переглядів: 1590

З метою відзначення 2 лютого Всесвітнього дня водно-болотних угідь, відповідно до плану виховної еколого-освітньої роботи школи 2 лютого в школі пройшли заходи на захист водно-болотних угідь.

Мета: привернення уваги населення до проблем охорони водно-болотних угідь, формування у підростаючого покоління уявлення про унікальної цінності ВБУ, розвиток дбайливого та відповідального ставлення до природи свого краю.

Заходи розпочалися з бібліотечного уроку в 6-Б класі «Заповідник України», на якому бібліотекар ознайомила з «Конвенцією про водно-болотні угіддя, що мають міжнародне значення, головним чином як середовище існування водоплавних птахів», зауваживши на значенні болотних екосистем для біосфер та розповіла про природно-заповідний фонд України – національну природну скарбницю.    Учні     переглянули відеоролики про водно-болотні угіддя, з наступним обговоренням.

Також на шкільній дошці оголошення була розміщення інформація про Всесвітній день водно-болотяних угідь за для інформування батьків, працівників, гостей.

         Класоводами та класними керівниками проведено класні години для 1-4 класів «2 лютого – Всесвітній день водно-болотних угідь», 5-11 класи «Значення водно-болотних угідь для збереження багатьох видів флори та фауни».

         Інформація про проведені заходи до дня водно-болотних угідь розміщена на сайті школи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора