A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

У рамках проведення профорієнтаційної роботи кафедри української мови і літератури 25 жовтня 2021 р. відбулася зустріч професора кафедри Горболіс Л. М. та аспірантки Матвієнко В. з 11 класом

Дата: 26.10.2021 08:56
Кількість переглядів: 150

У рамках проведення профорієнтаційної роботи кафедри української мови і літератури 25 жовтня 2021 р. відбулася зустріч професора кафедри Горболіс Л. М. та аспірантки Матвієнко В. з 11 класом Великописарівської спеціалізованої школи І-ІII ступенів імені І. М. Середи з метою інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо вступу на спеціальність 014. Середня освіта (Українська мова і література. Англійська мова).

Говорили про умови вступу на факультет іноземної та слов’янської філології, специфіку та можливості спеціальності, про особливості та переваги отримання професії філолога. Було закцентовано увагу не лише на навчально-науковій діяльності майбутніх студентів, а й на культурному житті молоді. Зокрема, це можливість бути залученим до студентського самоврядування та самодіяльності, участь у різного роду факультетських, університетських і міських заходах. Крім того, на зустрічі відзначили, що факультет іноземної та слов’янської філології допомагає абітурієнтам підготуватись до складання ЗНО та взяти участь у пробному тестуванні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора