A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Урочисте відкриття обідньої зали

Дата: 11.09.2019 09:00
Кількість переглядів: 795

10 вересня 2019 року у нашій школі відбулося урочисте відкриття обідньої зали. Ми зустрілися цього прекрасного осіннього дня, щоб подякувати селищному голові Клизубу Леоніду Григоровичу за чудовий подарунок – обідню залу. Адже харчування має неабиякий вплив на здоров’я, тривалість та якість життя людини, її працездатність, фізичний та розумовий розвиток, самопочуття і настрій. 

          На наше свято  завітали почесні гості: Великописарівський селищний голова Клизуб Леонід Григорович, начальник відділу освіти Великописарівської РДА Дмитриченко Сергій Олександрович, голови батьківських комітетів.

          До гостей свята звернулася директор школи Сидорова Олена Юріївна, яка висловила слова щирої й сердечної вдячності всім учасникам проекту, зокрема, селищному голові, працівникам школи за те, що зуміли довести: Ми всі разом – сильні!

        За матеріальну підтримку, при оновленні обідньої зали, яка захищає неоціненні скарби сущого і грядущого – здоров’я дітей, подякувала селищному голові член батьківського комітету школи Бондаренко Юлія Олександрівна.

Урочисте дійство було позначене традиційним для відкриття закладів після реконструкції перерізанням стрічки. Право здійснити цю місію було надано учням школи та почесним гостям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора