A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

До уваги учнів та їх батьків!!! Запрошуємо взяти участь у STEAM тижні

Дата: 17.04.2020 10:15
Кількість переглядів: 269

"STEAM – родина 2020" (20.04-24.04)

План STEAM тижня
STEAM – родина 2020

(для учнів 1-11 класів)

1. Домашній мейкер -"Творчість без обмежень" (народні звичаї великодня, наука: настільні ігри (власноруч), писанки, поробки, яйця Фаберже, яйце Колумба).

2. Мама, тато, я – наукова сім’я (дослідники)

3. Cімейний воркшоп Lego Lend (Країна мрій )

4. Родинний дизайнер в науковому стилі (оформлення кімнати за допомогою формул, пристроїв, правил мнемоніки (нагадування, стікери, магніти, постери), власні малюнки і т.д)

5. «STEAM- диван для родини» (підсумок тижня, презентація та рекламування власних ідей родини у вигляді: постер, презентація, фото, відео, малюнки, колажі і т.д.)

День перший. Домашній мейкер -"Творчість без обмежень" (народні звичаї великодня, наука: настільні ігри (власноруч), писанки, поробки з вторинного сир’я, яйця Фаберже, яйце Колумба).

Великдень – родинне свято, шо має свої традиції. Однією з них є виготовлення писанок та інших виробів. Тому пропонуємо вашій родині розпочати родинний STEAM тиждень із виготовлення цих виробів та продемонструвати цей процес у вигляді майстер-класів (мінімум 3 фото – початок роботи, в процесі, готовий виріб, або відео)

День другий. Мама, тато, я – наукова сім’я (дослідники)

В цей день ми пропонуємо вашій родині провести цікаві досліди.

Наприклад, взяти квітку (тюльпан, нарцис, гіацинт) світлого кольору і харчовий барвник (який залишився від фарбування яєць) і поставити в нього цю квітку. Дослідити, що станеться із квіткою за три дні. Зробити фотофіксацію процесу (можна коротеньке відео). Або будь-який інший дослід на ваш розсуд.

День третій. Cімейний воркшоп (Lego Lend. (Країна мрій )

Кожна дитина, хоча б раз, будувала за допомогою Lego. Зазвичай, вони це роблять самостійно. Але, як би було б цікаво побудувати місто своєї мрії разом, всією родиною та заселити його фантастичними мешканцями та приладами, виготовленими із будь-якого матеріалу. Фото (відео) фіксація. Текстовий супровід не обов’язковий, але бажаний.

День четвертий. Родинний дизайнер в науковому стилі (оформлення кімнати за допомогою формул, пристроїв, правил мнемоніки (нагадування, стікери, магніти, постери), власні малюнки і т.д)

Ми з вами впродовж трьох днів були і майстрами, і науковцями-дослідниками, і архітекторами-будівельниками, а сьогодні настав час стати дизайнерами. Але не звичайними дизайнерами. Вам потрібно зробити дизайн вашої оселі у науковому стилі. Для цього ви можете використати все, що вже зробили, а також використовувати будь-які малюнки, постери, стікери, магніти, прилади і т.д. Фото (відео)фіксація процесу (або тільки результату)

День п’ятий. «STEAM - диван для родини» (підсумок тижня, презентація та рекламування власних ідей родини у вигляді: постер, презентація, фото, відео, малюнки, колажі і т.д.) – підсумковий

За ці дні ви зібрали дуже багато матеріалів своєї роботи. На завершення тижня вам потрібно презентувати вашу STEAM родину, яка зуміла все це створити. Тобто вам потрібно створити презентація(рекламу) своєї родини на основі виконаної роботи. (у вигляді презентації, постера, фото - колажу, відео - кліпа)

Чекаємо ваші роботи, в яких обов'язково вкажіть прізвище, ім'я та клас дитини.

На електронні адреси: sunny.fursa@gmail.com tetanafrolova3@gmail.com

Або на вайбер: 0508047422. Далі – сюрприз!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора