A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

24 березня 2018 року на базі Конгрес-центру Сумського державного університету відбулася науково-практична конференція «Перший крок у науку»

Дата: 25.04.2018 11:10
Кількість переглядів: 295

  

 

24 березня 2018 року на базі Конгрес-центру Сумського державного університету відбулася науково-практична конференція «Перший крок у науку» для слухачів Сумського територіального відділення МАН України.
Учні 6 -11 класів Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. та Кириківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. (вихованці СЮН та БДЮТ) взяли участь у відділеннях економіки, комп’ютерних наук, хімії та біології, екології та аграрних наук, історії, наук про Землю, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства.
За результатами конференції всі учні стали переможцями та призерами науково-практичної конференції «Перший крок у науку» і нагороджені грамотами обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю за зайняті І місця: Макарова Діана, Бондаренко Ярослава, Гордієнко Дмитрій, Іщенко Надія, Сукачова Таїсія; ІІ місця посіли: Бережний Назар, Дикий Андрій, Глущенко Анастасія, Орлова Крістіна; на ІІІ місці: Линник Діана.
Науково-дослідницька робота сприяє становленню особистості як творця і проектувальника життя, гармонізації та гуманізації стосунків між учнями і педагогами, школою і родиною. Тож, користуючись нагодою, щиро дякуємо учням та керівникам за невтомну працю, а батькам за підтримку та допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора