A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Інженерний тиждень

Дата: 17.01.2020 16:26
Кількість переглядів: 278

З 13 по 15 січня стартував перший в Україні «Інженерний тиждень» приурочений дню народження Сергія Корольова (12 січня) та Всесвітньому дню дітей-винахідників (17 січня). Вийшовши з канікул (15 січня), до нього долучилась Великописарівська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів. Інженерний тиждень – це проект для молодших, середніх та старших школярів, покликаний зацікавити дітей наукою та дати їм поштовх до власного інженерного потенціалу. Інженерія - це бульбашки у шоколаді та американські гірки, лікування складних хвороб та підкорення космосу - процес під час якого теоретична наука набуває практичного застосування. Інженерія робить наше життя таким, як воно є.
Саме тому цими днями наша школа перетворилася на дослідницьку лабораторію для дітей, де вони відчули себе дослідниками та інженерами.
За цей тиждень учні дослідили розвиток винахідництва впродовж 2000 років, склали часову шкалу винаходів, визначили чинники, які сприяли збільшенню кількості винаходів, звернули увагу на те, що світ досі дивують доволі прості речі. А також ознайомилися з етапами процесу інженерного проектування, способами повідомити людство із власними винаходами та надихаючими до дій історіями українських підлітків-винахідників.
Сподіваємося, нам вдалося зацікавити учнів наукою і дати їм поштовх до розвитку власного інженерного потенціалу



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора