A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Всесвітній День Землі

Дата: 22.04.2021 14:08
Кількість переглядів: 157

Ми живемо на найдивовижнішій планеті – планеті світлих сонячних ранків, яскравих лагідних днів і тихих зоряних ночей, що пахнуть м’ятою та матіолою. На планеті, що дарує найщиріші почуття і щастя тим, хто шанує, любить та оберігає її!

22 квітня в нашій країні відзначається Всесвітній День Землі! Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. У нашій школі класоводами проведено виховну годину " Планета Земля - наш дім", педагогом-організатором - конкурс малюнків. Протягом тижня ми працювали над проєктом "З турботою про Землю". Із зацікавленістю діти переглянули пізнавальне відео "День Землі. Цікаві факти", із захопленням прийняли участь в інтерактивній екологічній вікторині від ГО "Смарт освіта" за підтримки МФ "Відродження", виготовили авторські аплікації. Підсумком проєкту стало створення плакату співпраці "День Землі" Кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилеглу територію, висадити хоча б одне дерево. Ми це зробили, а ви? 

Давайте берегти нашу природу, нашу Землю, збагачувати, вдосконалювати, робити щось не тільки для себе, а й для інших! Думати не тільки про сьогоднішній день, а й про завтрашній. Не забувайте, що наша доля – це доля нашої рідної Землі і вона у наших руках! 




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора