A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Методично –педагогічна декада вчителів художньо-естетичного циклу, фізичної культури, трудового навчання.

Дата: 22.10.2019 14:51
Кількість переглядів: 368

З 07.10 по 25.10 проведено методично –педагогічну  декаду вчителів художньо-естетичного циклу, фізичної культури, трудового навчання.  

 Відкритий  урок трудового навчання «Конструкційні матеріали. Виготовлення виробу. «Спінер»  та позакласний захід «Професійна діяльність людини та її вибір» проводить Шелєпов І.М. відповідно у 5-А та 9-А класах.

Відкритий урок з образотворчого мистецтва у формі дослідження  «Теплий і холодний колорит. Пейзажний жанр у живописі» та позакласний захід у вигляді конкурса-гри «Хай веселкою таланти розцвітуть» проводить учитель Артюшенко Т.М. у 5-А класі.

Учні на відкритому уроці разом з учителем знайомлячись та досліджуючи картини відомих художників, природні явища, навколишнє середовище та створюючи власну роботу наприкінці уроку дають відповідь на проблемне питання «Від чого залежить колорит пейзажу?», яке було поставлене на початку уроку.

На позакласному заході діти у вигляді цікавого конкурса-гри двох команд «Палітра» і «Барви» підводять підсумки знань і умінь  з образотворчого мистецтва, використовуючи різноманітні форми роботи, виконуючи творчі завдання з інтерпретацією творів мистецтва, з використанням різних засобів виразності, художніх технік та матеріалів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора