A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

ШАНОВНІ УЧНІ ТА БАТЬКИ!!!

Дата: 20.04.2021 15:08
Кількість переглядів: 145

У зв’язку з тим, що останнім часом спостерігається тенденція зриву онлайн-уроків, просимо звернути увагу на те, що педагоги будуть приймати на відеоконференції тільки тих учнів, у яких включена камера та підписаний акаунт (прізвище, ім’я, як у класному журналі). Якщо будуть порушення, вчителі видалятимуть таких здобувачів освіти зі своїх онлайн-уроків.

Згідно з Положенням про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти здобувачами освіти Великописарівської спеціалізованої школи I-III ступенів (затвердженого засіданням педагогічної ради протокол від 17.11.2020 №2) учні зобов’язані: виконувати вимоги освітньої програми, дотримуючись принципу академічної доброчесності та досягати результатів навчання, передбачених стандартом освіти для відповідного рівня освіти; поважати гідність, права, свободи та законні інтереси всіх учасників освітнього процесу, дотримуючись етичних норм. Батьки учнів повинні сприяти виконанню дитиною освітньої програми та досягненню нею результатів навчання.

Нагадування! Працюємо на освітній платформі HUMAN Школа та на шкільному сайті http://velyka-pysarivka.school.org.ua/distancijne-navchannya-10-37-23-13-03-2020/ відповідно до розкладу уроків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора