A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Інформація щодо проведених заходів з теми «Булінг»

Дата: 21.02.2019 15:09
Кількість переглядів: 314

 

Інформація щодо проведених заходів з теми «Булінг»

 

 З метою попередження насильства та  жорстокості серед молоді, профілактики злочинів, правопорушень в учнівському середовищі 21 лютого 2019 року соціальним педагогом Завалій Л.В. та практичним психологом Кулик І.О. були проведенені для учнів школи урок -тренінг на тему «БУЛІНГ В ШКОЛІ» та міні-лекція «БУЛІНГ».

Мета : ознайомити учнів з поняттям, формами та структурою булінгу; виховувати почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнає насильства; розвивати вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації; формувати навики відповідальної та безпечної поведінки.

Участь  взяли учні 5-х та 11-х класів школи. Під час заняття діти ознайомились із поняттям, формами, структурою булінгу, а також сформували навички відповідальної та безпечної поведінки з дітьми, які потерпають від насильства в школі.

Під час занять психологічна служба школи надала інформацію учням з обраної теми, продемонструвала дітям ряд відеороликів щодо даного питання: «Обережно, булінг», «Булінг в школі », « Позитивне мислення » та було здійснено обговорення цих відеосюжетів.

По завершенню інформаційно-профілактичних занять психологічною службою закладу були роздані учням пам’ятки за тематикою «Поради як подолати булінг».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора