A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Сьогодні в нашій школі вирував веселий і гомінкий осінній ярмарок

Дата: 27.09.2021 15:54
Кількість переглядів: 115

Кожний клас продумував, який асортимент товару запропонує до продажу, як оформить своє торгове місце, як буде закликати покупців і заохочувати найактивніших з них. Ярмарок розташувався на подвір'ї школи. Участь в ньому взяли учні 2-11 класів. Наймолодшим з них торгувати допомагали батьки. Вони не тільки закликали покупців до своїх ласощів, але й купували їх на інших "торгових точках".

Чого там тільки не було: різноманітні тістечка та печива, пряники та коржики, тортики та кексики, напої та вареники, виноград та яблука. Зійшлося багато покупців, серед яких були і учні, і батьки, і вчителі, і адміністрація школи. Кожний прилавок оточувало багато покупців, які бажали придбати смакоту.

Ярмарок тривав близько години, впродовж якої столи-прилавки швидко стали пустими, а всі його учасники повернулися до своїх буденних справ.

Зібрані на ярмарку кошти підуть на благоустрій школи та частина буде передана до Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця", який проводить збір коштів на неонатальне обладнання у дитячі лікарні України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора