A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

День цивільного захисту в школі

Дата: 19.05.2021 16:14
Кількість переглядів: 123

До ''Дня цивільного захисту'' в 7-А та 7-Б класах було проведено виховну годину ''Правила безпеки в надзвичайних ситуаціях''. Учні ознайомилися з тим, що є природні й техногенні катастрофи, та які правила поводження є в тих чи інших ситуаціях.

У 3-А. Година спілкування "Як зробитм своє життя безпечним" . Згадали правила безпеки, провели цікаву вікторину.

У 6-Б класі була проведена бесіда " Допоможи собі сам". Метою якої було продовжити знайомство учнів з небезпечними ситуаціями, які можуть виникнути вдома; навчити основних дій в екстремальних ситуаціях; розвивати вміння орієнтуватися в складних ситуаціях

У 6-В класі відбувся виховний захід з теми: «Допоможи собі сам!», метою якого є поглиблення знання учнів з питань цивільного захисту; повторення правил поведінки у складних ситуаціях та закріплення навичок надання допомоги постраждалим; стимулювання розвитку витривалості, мужності, рішучості, кмітливості.

До учнів завітав провідний інспектор Великописарівського районного сектору Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області, капітан служби цивільного захисту Бокань Євгеній Володимирович. Він ознайомив з основами поведінки дітей у надзвичайних ситуаціях. Розповів про небезпеку, яку несуть знайдені вибухові речовини і снаряди. Наголосив, також, про необхідність звертати увагу на підозрілі предмети та в разі чого повідомляти про них до поліції чи до УДСНС України.

Учні 2-А класу відвідали пожежну частину.

У бібліотеці створену викладку літератури.

Завершальним етапом була навчальна евакуація всієї школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора