A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Щедрий осінній ярмарок

Дата: 15.10.2019 16:37
Кількість переглядів: 279

Осінь багата не тільки врожаями, а й святами. Традиційно восени, напередодні Дня українського козацтва та Дня захисника України у Великописарівській спеціалізованій  школі І-ІІІ ступенів проводиться ярмарок миру. Цього року він пройшов 15 жовтня. Такий захід згуртовує всю шкільну родину - учнів, учителів і батьківську громадськість. Школа у цей день нагадує вулик. Тут пропонують солодощі та страви української національної кухні, фрукти та овочі. Акцент ярмаркування - благодійні справи, зроблені власними руками. Діти повинні зрозуміти, що завдяки їхнім старанням можна творити добро.

     Як і годиться, ярмарок почався  з концерту, а потім  - жвава торгівля. Тож підійдемо до столів. Чого тільки тут немає: і печене, і варене, і вирощене своїми руками. А скільки кольорів! А скільки барв! Біля своїх столів, ніби соняшники, стоять учні. Дорослі та малі залюбки продають і купують. Кожен хоче продати своє та купити щось смачненьке.

    На святі панувала атмосфера доброзичливості.  І все це завжди відбувається весело і гамірно. Ярмарок настільки став популярним у школі, що батьки навіть запропонували проводити такі заходи частіше.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора