A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо переможця

Вітаємо переможця обласного етапу всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови Шевченко Дар'ю(І місце). Щира подяка учителю англійської мови, Коваленко Тамарі Дмитрівні, за підготовку учениці, якісну й творчу роботу.

11:26 20.01.2020

Інженерний тиждень

З 13 по 15 січня стартував перший в Україні «Інженерний тиждень» приурочений дню народження Сергія Корольова (12 січня) та Всесвітньому дню дітей-винахідників (17 січня). Вийшовши з канікул (15 січня), до нього долучилась Великописарівська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів. Інженерний тиждень – це проект для молодших, середніх та старших школярів, покликаний зацікавити дітей наукою та дати їм поштовх до власного інженерного потенціалу. Інженерія - це бульбашки у шоколаді та американські гірки, лікування складних хвороб та підкорення космосу - процес під час якого теоретична наука набуває практичного застосування. Інженерія робить наше життя таким, як воно є. Саме тому цими днями наша школа перетворилася на дослідницьку лабораторію для дітей, де вони відчули себе дослідниками та інженерами. За цей тиждень учні дослідили розвиток винахідництва впродовж 2000 років, склали часову шкалу винаходів, визначили чинники, які сприяли збільшенню кількості винаходів, звернули увагу на те, що світ досі дивують доволі прості речі. А також ознайомилися з етапами процесу інженерного проектування, способами повідомити людство із власними винаходами та надихаючими до дій історіями українських підлітків-винахідників. Сподіваємося, нам вдалося зацікавити учнів наукою і дати їм поштовх до розвитку власного інженерного потенціалу

16:26 17.01.2020

Вітаємо Вас з Новим роком!

Дорогі колеги, батьки, учні та гості нашого сайту! Вітаємо Вас з Новим роком! З Новим щастям! Хай завжди в очах іскряться Успіх, радість і кохання, Хай здійсняться всі бажання, Хай вас криза не лякає, Грип-застуда оминає, Щоб достаток був у домі Щоб усі були здорові!

18:08 27.12.2019

Новорічне свято з подарунками!

Новорічне свято з подарунками від Великописарівської селищної ради, за ініціативи голови Леоніда Клизуба, отримали УСІ учні 1-11 класів нашої школи. Щира подяка за приємний півторакілограмовий солодкий сюрприз!

14:03 24.12.2019

Вітаємо наш творчий і непосидючий колектив!

Вітаємо наш творчий і непосидючий колектив!!!!! Сьогодні СОІППО підбив підсумки V щорічної Всеукраїнської онлайн науково - освітньої виставки на тему "Інтеграція медіа в освітній процес". Наші колеги взяли активну участь у номінаціях "Конспект уроку" і "Проєкт". Фурса Н. А., Хирна І. М. - Диплом І ступеня, Грицай Л. В.,Артюшенко Т. М., Безуська Н. В., Рєзнік Р. П.-Диплом ІІ ступеня, Кучкова І. І. - Диплом ІІІ ступеня, Обідець К. О., Недоцюк О. І. - Диплом учасника

15:13 20.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора