A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

ВІТАЄМО КОБЗАРЬ АЛІНУ

За підсумками обласного спортивно-масового онлайн-заходу серед учнів закладів освіти Сумської області «Сильні, спритні та гнучкі» Кобзарь Аліна, учениця нашої школи визнана переможницею та нагороджена цінним подарунком - рюкзак.

11:24 12.01.2022

Шановні учні, батьки, учителі!!!

Шановні учні, батьки, учителі!!! З метою збереження життя й здоров'я, забезпечення соціального дистанціювання між учасниками освітнього процесу, недопущення розповсюдження хвороби COVID-19 повідомляємо Вас, що з 20 жовтня 2021 року заняття у Великописарівській спеціалізованій школі будуть проходити для учнів 1-11 класів дистанційно.

15:08 19.10.2021

Сьогодні святковий день

З самого ранку учні виглядали вчителів, щоб привітати їх з професійним святом - Днем учителя.

15:08 01.10.2021

Сьогодні в нашій школі вирував веселий і гомінкий осінній ярмарок

Кожний клас продумував, який асортимент товару запропонує до продажу, як оформить своє торгове місце, як буде закликати покупців і заохочувати найактивніших з них. Ярмарок розташувався на подвір'ї школи. Участь в ньому взяли учні 2-11 класів. Наймолодшим з них торгувати допомагали батьки. Вони не тільки закликали покупців до своїх ласощів, але й купували їх на інших "торгових точках".

15:54 27.09.2021

Вітаємо з Днем знань, з новим навчальним роком!

День знань – це завжди тепле, по-особливому бентежне свято для всіх, хто приходить вчитися, отримувати нові знання. Всі ми колись першокласниками прийшли до дверей школи з новими ранцями за плечима, букетами в руках і хвилюванням у грудях! Яким же нескінченним здавалася нам шкільна дорога, і ось ми вже відучившись в школі, самі стали вчителями й тепер зустрічаємо вас, хлопці та дівчата, щоб всі свої знання передати вам, щоб ви стали гідними людьми, отримали освіту, вибрали професію до душі. Вчіться, освоюйте та осягайте нові науки! Ви – наше майбутнє! З 1 вересня!  Нехай цей рік принесе безліч нових відкриттів. Нехай кожен день буде яскравим, незабутнім, плідним і наповниться тільки позитивними результатами, новим досвідом і відмінним настроєм. Переглянутти відео

18:09 01.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора