A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Превентивне виховання

Дата: від до Скинути

Проти насилля в сім'ї

Начальником служби у справах дітей Великописарівської селищної ради проведено бесіду для учнів проти насилля в сім'ї.

09:12 08.12.2021

Сьогодні до нас на виховну годину завітала прокурор Великописарівського відділу Охтирської окружної прокуратури Бречка Віта Дмитрівна

Сьогодні до нас на виховну годину завітала прокурор Великописарівського відділу Охтирської окружної прокуратури Бречка Віта Дмитрівна.

15:41 29.09.2021

АКЦІЯ "СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ" під гаслом "ЗДОРОВІ НЕМОВЛЯТА"

Учні 1-4 класів долучилися до16-тої Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята!»  У межах акції класоводами проведено виховну годину на тему "Поспішай творити добро", педагогом-організатором розміщено інформацію про проходження акції та встановлено скриньки.

16:13 07.04.2021

Життя людини- найвища цінність!

З метою запобігання суїцидальної поведінки для учнів нашої школи проведено виховні години на теми "Життя людини- найвища  цінність!", "Життя - як коштовність найвищого в світі ґатункую."

16:59 04.03.2021

"АБИ ГРАТИ СОНЦЕ НЕ ЗАКРИЛИ"

Таку назву мав виховний захід для старшокласників, проведений з метою правового виховання та запобігання злочинності серед учнівської молоді. Тема хоч і мала дещо поетичний характер, але розмова йшла про досить серйозні проблеми. Це необхідність дотримання правомірної поведінки. Адже незабаром старшокласники підуть у доросле самостійне життя, у якому доведеться орієнтуватися самим  і не завжди знайдуться добрі люди, які допоможуть. Можуть зустрітися й такі, що, навпаки, затягнуть у злочинну трясовину, або доведуть до лави підсудних. Причини цього можуть бути різні. Мова і йшла про це, про ті спокуси, які виникають у житті молодих людей, про те, які життєві ситуації  можуть виникнути. Та як з них виходити, щоб не мати проблем із законом.

14:52 27.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора