A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Новини психологічної служби

Дата: від до Скинути

Проблема вирішення конфліктних ситуацій завжди була і є актуальною для будь-якого сучасного суспільства

Проблема вирішення конфліктних ситуацій завжди була і є актуальною для будь-якого сучасного суспільства. Конфлікт – це найбільш гострий засіб усунення протиріч, що виникають у процесі взаємодії між обома сторонами. Визначення шляхів психолого-педагогічної корекції поведінки молодших школярів є важливим завданням у запобіганні конфліктам серед дітей молодшого шкільного віку та їх гармонійного розвитку.

15:33 25.11.2021

Риси толерантної особистості

У доступній,цікавій,інтерактивній формі було проведено заняття"Риси толерантної особистості". Діти познайомилися з поняттями "толерантність", "толерантна людина", "толерантна поведінка",а також переглянули мультфільми на цю тему

15:53 17.11.2021

Міжнародний день толерантності

Ухвалення 16 листопада 1995 року Декларації принципів терпимості, поклало початок відзначенню у всьому світі Міжнародного дня толерантності.

12:22 16.11.2021

7 кроків до щастя

ЩО ЛЮДИНІ БАЖАЮТЬ НАЙЧАСТІШЕ? ЗДОРОВ'Я ТА ЩАСТЯ... І якщо із здоров'ям усе зрозуміло, то на питання "що таке щастя?" відповідь неоднозначна. Психологи говорять, що щастя — психоемоційний стан цілковитого задоволення життям, відчуття глибокого задоволення та безмежної радості. Тобто, щастя - це те, що викликає відчуття найвищого задоволення життям, дає радість людині. Способи змінити своє життя на краще і почувати себе щасливим існують. Звісно, для кожного вони різні, проте давайте спробуємо зробити.

14:55 22.10.2021

Розпочато Тиждень протидії булінгу

З метою попередження жорстокості серед здобувачів освіти,профілактики злочинів та правопорушень в учнівському середовищі у Великописарівській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів розпочато Тиждень протидії булінгу.Сьогодні було проведено бесіди"Булінг.Не роби вигляд що не бачиш", "Скажи разом з нами"НІ!"булінгу!"

16:22 20.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора