A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Виховання здорового способу життя.

Дата: від до Скинути

Вітаємо команду дівчат з баскетболу

Вітаємо команду Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів за зайняте ІІІ місце в ХХІХ спортивних іграх школярів з баскетболу серед команд дівчат закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великописарівської та Кириківської селищних рад.

16:52 12.03.2021

Тиждень профілактики шкідливих звичок "Життя - це мить, зумій його прожити"

З метою профілактики вживання дітьми шкідливих звичок та сприяння здорового способу життя у Великописарівській спеціалізованій школі І – ІІІ ступенів з 23 по 27 листопада проведено Тиждень профілактики шкідливих звичок "Життя - це мить, зумій його прожити".  Протягом тижня було проведено тренінг для школярів середнього віку "Сила звички", зустрічі з медичною сестрою,  виховну годину «Здоровим бути модно!»(1-7 кл.), "Шкідливі та вкрай небезпечні звички" (8-11 кл.), перегляд мультиків про здоровий спосіб життя, засідання круглого столу "Заради здоров'я молоді".

09:12 26.11.2020

Районні змагання з футболу серед дівчат

Сьогодні відбулися районні змагання з футболу серед дівчат. Команда Великописарівької спеціалізованої школи І-ІІІ стеупенів посіла І місце. Вітаємо переможців!

15:21 09.10.2020

Тиждень здоров'я "Здоров'я - найцінніший скарб"

З метою популяризації серед учнів здорового способу життя, виховання культури безпечної  життєдіяльності, профілактики травматизму, отримання вмінь і практичних навичок, формування свідомого та відповідального ставлення до особистої та колективної безпеки у Великописарівській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів  з 7  по 11 вересня 2020 року проходив Тиждень пропаганди здорового способу життя та безпеки життєдіяльності.,

15:45 11.09.2020

Турнір з волейболу

07.02.2020 р.на базі нашої школи пройшов турнір з волейболу серед команд закладів освіти на призи та Кубок президента Сумської торгово - промислової палати Макаренка К. В. Наша команда у складі:Головченка Андрія, Штраха Богдана, Скоромного Андрія, Литвиненка Андрія, Вінниченка Геннадія, Пєшкова Дениса стали безперечними переможцями змагань. Вітаємо команду та тренера Сінянського С. О. з перемогою. Мы вами пишаємося! Успіху в обласних змаганнях.

15:53 07.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора