A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Професійна спільнота вчителів математично - технологічного циклу

Дата: від до Скинути

Чи потрібна математика в щоденному житті?

Чи потрібна математика в щоденному житті?На це запитання знайти відповіді намагалися сьогодні учні 5-А класу під час змагання двох команд "Трикутники" й "Квадрати".Жваве суперництво закінчилося проговорюванням скоромовки,а ось тут уже й інтеграція з українською мовою допомогла.Чудовий настрій, відчуття суперництва створили атмосферу сонячної радості, незважаючи на дощову погоду.(Учитель Сіра С.М.)

14:43 07.12.2021

Відбулося засідання професійної спільноти вчителів фізики, математики, та інформатики закладів загальної середньої освіти

27.08.2021 на базі Великописарівської СШ І-ІІІ ступенів, з метою удосконалення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, відбулося засідання професійної спільноти вчителів фізики, математики, та інформатики закладів загальної середньої освіти Великописарівської селищної ради.

18:04 27.08.2021

Великописарівська спеціалізована школа І –ІІІ ступенів отримала нове оснащення для математичного кабінету

У сучасній школі вивчення математики є невід’ємним елементом освіти. Кабінет математики повинен забезпечувати комфортне вирішення складних математичних завдань і теорем, складання і рішення рівнянь, пропорцій тощо. Важливими атрибутами кабінету є навчально – методичні посібники, лабораторні моделі, геометричні фігури, інтерактивне обладнання та ін.

12:38 08.08.2021

Всеукраїнський фестиваль FIRST LEGO League Explore

Команда учнів Великописарівської школи "Dreams come true" отримала нагороду за "Кращий командний постер". До цієї перемоги команда йшла 8 місяців, працюючи над темою сезону «Винахідники гри». Команда вдячна директору школи, Сидоровій Олені Юріївні за технічну та моральну підтримку. Батькам окрема подяка за те, що за власний кошт привезли дітей на фестиваль та підтримали їх під час змагань, без їхньої підтримки команда не попала би на фінальний етап змагань. Клизубу Леоніду Григоровичу за фінансову допомогу у придбанні пакету участі у програмі FIRST LEGO League Explore (восени 2020 року).

15:05 31.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора