A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Національно-патріотичне виховання

Дата: від до Скинути

Урок мужності до Дня захисників України

 У Великописарівському ліцеї 27.09.2023 проведено   урок мужності до Дня захисників та захисниць   України "Дякуємо вам захисники!"   Учні ознайомилися не тільки із виникненням свята,   іменами сучасних лицарів, але і кожен розповів       про  рідних захисників, та про свій внесок у    перемогу.    

09:30 28.09.2023

Олімпійський день

Сьогодні було дано старт Олімпійському дню. Зокрема, було проведено низку спортивних активностей із суворим дотриманням правил безпеки.

17:01 23.06.2023

День Європи

День Європи - свято, що відзначається 9 травня в Україні, Європейському Союзі та інших країнах на відзначення миру, єдності на європейському континенті. Для учнів Ліцею ім. І.М. Середи Великописарівської селищної ради були проведені виховні бесіди присвячені цій даті.

16:54 09.05.2023

Інтерактивна вікторина "Хто? Де? Коли?. 8-А клас

Українське козацтво - славетна сторінка нашої історії. Героїчне минуле українського народу- це в багатьох випадках долі людей, які творили історію. Чи гарно ми їх знаємо? Для перевірки цих знань учні 8-А класу ліцею імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради взяли участь в інтерактивній вікторині "Хто? Де? Коли?", присвяченій українським гетьманам. Розмірковуючи над запитаннями, учасники вікторини відкрили для себе нові сторінки цікавих і повчальних подій того часу.

18:00 23.03.2023

Учні 7- А класу, активні учасники гри "Пароль: "Паляниця "

Навіть у найтемніші часи ми, українці, знаємо, як упізнати одне одного. Паляниця - наше національне слово- пароль. Та не лише воно. Учні 7- А класу, активні учасники гри "Пароль: "Паляниця ", знайшли ще низку потайслів та ознак, що вирізняють нас серед інших.

18:12 22.03.2023

Уроки мужності

14 березня ми вшановуємо добровольців - людей, які не були військовими за професією, але добровільно узяли до рук зброю, щоб захистити країну. З метою вшанування мужності та героїзму українських добровольців у Ліцеї ім. І.М. Середи Великописарівської селищної ради для учнів були проведені уроки мужності

16:55 14.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора