A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

ДЗВЕНИТЬ СРІБЛЯСТО В ТИШІ УРОЧИСТИЙ ДЗВІНОК ДИТИНСТВА!

Дата: 08.06.2021 16:41
Кількість переглядів: 156

Подвір’я Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів імені І.М. Середи зранку святково вбране в повітряні кульки, яскраві квіти. Галасливою юрбою зібралися разом усі учні школи, щасливі батьки та вчителі, адже сьогодні фінальна крапка навчального року – свято останнього дзвоника!

Оплесками зустрічали випускників, які сьогодні прощаються з дитинством та рідною школою. Вони, такі гарні, дружні та щирі, підготували для гостей свята талановиті виступи, які не залишили нікого байдужим! Розчулили всіх і побажання випускникам від першачків школи. Присутня на святі голова Великописарівської територіальної громади Людмила БІРЮКОВА привітала усіх учнів, батьків та учителів з початком літніх канікул, побажала випускникам великих звершень та щасливої долі, а також нагородила почесними грамотами переможців ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт МАН України та педагогів, які їх підготували.

І ось лунає останній дзвінок! Для випускників це одночасно фініш, і по суті старт! «Я буду сумувати за тобою, школа! Це не повернеться вже ніколи…» - щиро співають діти, а гостям свята несила стримати сльози радості у таку урочисту мить!

Зі святом, наші дорогі діти! У добру путь!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора