A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Відеоуроки

Дата: від до Скинути

Триває дистанційний освітній процес

Як організувати зворотний зв'язок з учнями в нелегкий час? Маємо досвід такої системи роботи під час карантину. Платформа HUMAN дає можливість системного підходу: навчання в зручному для учнів і вчителів форматі, чіткого планування роботи, контролю знань. Змістовними, лаконічними, такими, що передбачають перевірку вивченого матеріалу є ВШО, застосунок кластайм.

23:05 13.04.2022

Для учнів 1-4 класів почалося навчання офлайн, але середні й старші класи працюють онлайн

Позитив у цьому є, бо маємо можливість рухатися вперед, опановувати цифрову грамотность. Сьогодні дошка jamboard допомагала створювати асоціативний кущ. Кожну характеристику 5-класники підтверджували цитатою з твору. У нагоді дошка була й на уроці української мови. Діти працювали біля дошки, обираючи стікер із завданнями. (Дякую за натхнення Шерстюк Любові Миколаївні).

12:14 16.11.2021

Дистайнційне навчання... "А це прикольно", - говорять діти

Можна щиро привітати один одного, послухати казку про префікси й суфікси, попрацювати з підручником, презентацією й....ну, як же без веселої перерви...можна навіть влаштувати маленьку таку собі дискотеку, запросивши казкового героя))).Мені задається, що було круто))), інакше б діти не прокинулися на урок на 8.00 годину. Дякую, 5-класникам, їх батькам за участь і підтримку.

15:46 28.10.2021

Продовжуємо дистанційне навчання

Щось у цьому є...цьогоріч у мене новеньке покоління ))), п'ятикласники. І знаєте, змушують шукати нове, не звичне для мене. Кажуть, що покоління "альфа". Ніби випробовую себе: чи зможу знову, про старе, відоме, але по-новому)))) Цікаво....

16:03 27.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора