A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Заходи

Дата: від до Скинути

Вітаємо! Молодці!

Підсумки Всеукраїнської олімпіади "Всеосвіта Весна-2021" з української мови.

15:54 04.06.2021

3-Б на святі до Дня захисту дітей

Відвідали майстер-клас"Арт-сіно", вчилися виготовляти мишку. Сфотографувалися у фотозоні "В стилі еко". Переглянули святкову концертну програму, поласували морозивом, цукерками. А ще на території школи намалювали малюнок на асфальті. Одноголосно стверджуємо: свято створило бадьорий настрій, отримали море позитиву!!!

15:43 01.06.2021

Сьогодні, у День захисту дітей, наших школярів другокласників гостинно запросив до себе у ф\г "Світанок" Микола Олександрович Надточий

Працівники господарства провели для дітей цікаву екскурсію, показали який шлях проходить від зернятка до хліба. Цікавою "родзинкою" стали страуси, які на дітей справили особливе враження. Також вразила дітей сучасна техніка, особливо можливість посидіти за кермом справжнього трактора. Наостанок дітям вручили пакуночки з подарунками та по теплій запашній хлібині, яку вони, не втримавшись, гризли прямо в автобусі, по дорозі до школи:) І діти, і вчителі щиро вдячні за теплий прийом та зичать господарству "Світанок" та його працівникам успіхів та процвітання.

13:27 01.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора