A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Передноворічні розваги та підсумки

Дата: 29.12.2023 09:00
Кількість переглядів: 12

       Передноворічні свята🎄 – чудова нагода відволіктися на приємні приготування🎊, створити святковий настрій собі і оточуючих. Новини та заходи, що відбувалися у Великописарівському ліцеї свідчать про це. 
       У початкових класах пройшли виховні години, години спілкування, уроки здорового харчування🍯 присвячені Міжнародному дню чаю “Його величність -чай!” Діти дізнались про види чаю, секрети приготування смачного напою, виконали вправи та цікаві завдання.
     Продовжуються досягнення🏆 наших дітей на обласному та всеукраїнському рівні. Так, в обласних змаганнях з робототехніки👾 (викладач Фролова Т.В.) діти проявили винахідливість та інженерні навички. Юні робототехніки нагороджені грамотами та дипломами. У родинному   конкурсі-виставці “Хліб-найбільший скарб”🍞, який  був проведений НЕНЦ учнівської молоді МОН України, робота родини Благочестивого Дениса, учня 4-А класу, отримала диплом за І місце. А юні художники🎨 ліцею Краснорудська Єлизавета та Огородня Олександра стали переможцями🏆  міжнародного конкурсу  мистецтва “Я зможу” INTERNATIONAL ERT COMPETITION.
        Діти з соціально незахищених категорій, діти військовослужбовців ЗСУ, лідери учнівського самоврядування та творчо обдарована молодь взяли участь у трьох передноворічних 🎄обласних заходах: різдвяно-новорічне свято (театральна вистава👠 «Попелюшка»), новорічний бал🎶, фестиваль «Різдвяний передзвін»🔔 у м. Суми.  Діти з задоволенням подивилися виставу, танцювали та співали, отримуючи позитивні емоції під час святкових  програм.
Надзвичайно актуальним в умовах війни є питання безпеки. Усі отримувачі освітніх послуг різних вікових категорій проходять онлайн-курси з “Мінної безпеки”💣.
       Учні Великописарівського ліцею разом з учителем фізкультури Коломійцем О.А. взяли участь у Національному онлайн-марафоні “Разом до перемоги”. Захід проведено з метою популяризації здорового способу життя🏃‍♀️ та єднання всіх учасників освітнього процесу. Діти отримали грамоти, а вчитель сертифікат та подяку.
       З метою профорієнтації серед випускників ліцею була проведена бесіда з представниками Охтирського РТЦК та СП. Мова йшла про умови здобуття  професії військового👮‍♂️👮‍♀️, особливості вступу та режим навчання військових професій.
       Учні 2-Б класу в рамках Всеукраїнського конкурсу “Яскрава Антарктика(snowflake): погляд зі станції “Академік Вернадський” виконали  неймовірно цікаві завдання, пов`язані з історією та особливостями роботи на антарктичній станції. Діти  нагороджені дипломами.
       І дорослі, і діти у передноворічні дні очікують на диво, хочуть опинитися в казці. Для учнів початкової ланки класними керівниками були проведені виховні години: “Традиції та обряди новорічних свят”, ”Різдвяна казка в гості нас чекає”, ”У пошуках Різдва”. Вихованці ліцею  з задоволенням взяли участь у флешмобі “Різдвяні колядки”. У своїх привітаннях вони бажали миру та добра, чарівних перетворень.
       Творити добро - завжди приємно. У рамках акції “Діти-дітям" учні  ліцею   виготовили поробки, іграшки, сувеніри, малюнки,🎁 які були подаровані дітям з сімей відповідних категорій.    
       Традиційно наприкінці І семестру по всіх класах проходять батьківські збори👨‍👩‍👧, на яких підбиваються підсумки  навчальних та  виховних досягнень учнів. Проводяться диспути та тренінги для батьків з питань безпеки під час зимових канікул.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора