A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ (послуги з теплопостачання)

Дата: 19.02.2024 10:02
Кількість переглядів: 13

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА

ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ

ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

(на виконання пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання

державних коштів» (зі змінами))

 

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області, за адресою: вул. Шкільна, буд.6 сел. Велика Писарівка, Охтирський район, Сумська область, 42800; код за ЄДРПОУ – 24012278; категорія замовника – відповідно до п. 3 ч. 4 ст. 2 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі - Закон).

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Послуги з постачання теплової енергії – ДК 021:2015: 09320000-8 — Пара, гаряча вода та пов’язана продукція (послуги з постачання теплової енергії).

 

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-02-12-010675-a

 

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та  повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України, діючим на період надання послуг.

Суб'єкти у сфері теплопостачання повинні дотримуватися вимог законодавства про охорону навколишнього природного середовища, нести відповідальність за його порушення і здійснювати технічні та організаційні заходи, спрямовані на зменшення шкідливого впливу об'єктів у сфері теплопостачання на навколишнє природнє середовище.

 

5. Розмір бюджетного призначення: 960173,55 грн. (дев’ятсот шістдесят тисяч сто сімдесят три гривні 55 копійок ) з ПДВ.                                              

 

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі послуги з постачання теплової енергії відповідає розрахунку видатків до кошторису на 2024 рік  Ліцею імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області (КЕКВ 2271).

                                                                                                                                                                          7. Очікувана вартість предмета закупівлі: 960173,55 грн. з ПДВ,  що відповідає розміру бюджетного призначення.

                                                                                                                                                                  8. Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість предмету закупівлі розрахована виходячи із загальної площі приміщень, що опалюються, фактичного обсягу спожитої теплової енергії у попередніх роках та діючого тарифу на теплову енергію, та у відповідності до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 (далі — Методика). Метод, застосований для розрахунку відповідно до Методики: Розрахунок очікуваної вартості товарів/послуг, щодо яких проводиться державне регулювання цін і тарифів. Очікувана вартість закупівлі товарів/послуг, щодо яких проводиться державне регулювання цін і тарифів (відповідно до постанов, наказів, інших нормативно-правових актів органів державної влади, уповноважених на здійснення державного регулювання цін у відповідній сфері), визначається як добуток необхідного обсягу товарів/послуг та ціни (тарифу), затвердженої відповідним нормативно-правовим актом.

Відповідно до Методики: Очікуване споживання на 2024 рік – 399 Гкал. Тариф, затверджений рішенням сесії Великописарівської селищної ради станом на   січень 2024 року – 2406,45 грн з ПДВ. Загальна вартість предмета закупівлі на 2024 рік – 960173,55 грн. з ПДВ (399 * 2406,45 = 960173,55 грн).                             

                                                                                                                                                                  9. Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями.

 

 

 

Уповноважена особа                                   Олена КОНОЗ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора