A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Випускний вечір

Дата: 02.07.2019 12:03
Кількість переглядів: 339

28 червня, зі сльозами на очах та посмішками на обличчях, випускники Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів прощалися із рідною школою, усвідомлюючи, що щасливі та незабутні 11 років їхнього життя залишились позаду. Незважаючи на дощову та похмуру погоду, випускний вечір був неймовірним. Крім того, в народі кажуть, що дощ у дорогу — це на щастя і добро. 

Цього вечора на затишному подвір’ї школи зібралося дуже багато людей: учнів школи, вчителів, батьків і рідних школярів, а також чимало гостей. Для них, цьогорічних випускників, стає часом з якого розпочався відлік їх дорослого життя. До цього на протязі 11 років було все зрозуміле і звичне: і школа, що стала майже рідною домівкою, і друзі-однокласники, і порадники-вчителі, а попереду незвідані далі дорослого, самостійного життя.
    І ось з'являються випускники 2019 року. Їх не впізнати в чарівних сукнях та елегантних костюмах. Вони такі гарні і водночас підкреслено вже дорослі. Радість, гордість і одночасно сум від того, що їх діти вже виросли, що їм належить іти у світ широкий від батьківських порогів, на обличчях та в очах батьків випускників.

Традиційно урочиста частина випускного вечора пройшла у районному будинку культури. Усіх присутніх чекав феєричний концерт, на якому випускники показали всі свої таланти, об’єднавши їх у цікаву програму та створивши у залі особливу атмосферу.

У цьому році «Свідоцтва зрілості» отримали 18 випускників. Срібну медаль вручили Кривонос Владиславі, 7 учнів нагороджені Похвальними грамотами «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів»: Бережний Н., Кривонос В., Масалітіна Д., Нечвоглод І., Рибалка В., Статівка П., Юхно А.

Під час урочистостей, як завжди, було багато радості, спогадів, теплих слів та побажань. До випускників з вітальним словом звернулися директор школи Сидорова О.Ю., заступник директора з навчально-виховної роботи Грицай Л.В., кандидат у народні депутати Смілик М.В., класний керівник Кривонос С.І., батьки випускників: Рибалка О.В., Радаєва О.І.

Шкільне свято випускного вечора у Великописарівській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів було наповнено атмосферою тепла людських стосунків та позитивних емоцій.

Випускники змогли пригадати свої дитячі роки і шкільне життя, учителі змогли упізнати себе у віршах та побачити у фільмі «Дякуємо вам, любі вчителі», які підготували одинадцятикласники.

         Усі присутні в залі отримали задоволення від побаченого.

Щиро вітаємо усіх випускників із закінченням школи, бажаємо здійснення усіх мрій і щоб кожен з вас залишив частинку рідної школи у своєму серці на все життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора