A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Тиждень протидії булінгу

Дата: 23.09.2020 14:56
Кількість переглядів: 211

З 21 вересня у нашій школі розпочався "Тиждень протидії булінгу". Протягом всього тижня в школі відбулися заходи для інформування всіх учасників освітнього процесу про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу.
В початковій ланці відбулися тренінгові заняття "Ми проти булінгу. Закони доброти". В 5-6 класах - тренінг "Зупиніться! Моя історія про булінг та кібербулінг." Для попередження та протидії булінгу до 5-Б класу завітала консультант Великописарівського районного суду Крамська Т.В. Учні 7-11 класів прослухали лекцію на актуальну тему "Кібербулінг. Захисти себе сам!".
Психологічною службою проводиться ряд заходів: тренінгові заняття "Добро починається з тебе", "Не будь жорстоким",бесіди "Вчимося казати ні", "Зупинимо булінг разом"

Всі ці заходи спрямовані на зародження в суспільстві небайдужості до проблеми. Учні намагалися відтворити своє бачення у малюнках. Кінцевий підсумок - конкурс малюнків «Зупинимо булінг разом».
Діти повинні розуміти, що фізичне залякування, побиття, стусани, підніжки, поштовхи, блокування або дотики небажаним і неналежним чином-це все булінг! Соціальне залякування або цькування із застосуванням тактики ізоляції-це теж булінг!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора