A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Спорт-це життя!!!

Дата: 13.09.2019 15:08
Кількість переглядів: 290

Спорт – це життя! Культ здорового тіла, в якому здоровий дух, завжди був притаманний українцям. А тому в нашій школі однією з головних цілей є підвищення рівня фізичного і психічного стану дитини  до величин, які гарантують стабільне здоров’я і сильний дух. Адже завдяки спорту в характері школярів з’являється місце для спортивної спрямованості. Педагогічним колективом школи запроваджено систему заходів, спрямованих на збереження здоров’я школярів. Традиційні технології фізкультурно-оздоровчої роботи впроваджуються поряд із інноваційними.

   Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у школі проведення тижня фізичної культури і спорту, присвяченого Дню фізкультури та спорту. Цього року він пройшов з 9 по 13 вересня. Метою проведеного тижня  було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізацію фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування у дітей  мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів  на гуманістичних ідеалах олімпізму.

   Розпочався тиждень з ознайомлення із планом проведення Тижня  спорту  і закликання всіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя. 

   Участь у його проведенні взяли учні 1-11 класів. План проведення, складений заступником директора з ВР, вчителями фізичної культури та представниками шкільного самоврядування, передбачив різні спортивні заходи, в залежності від вікових особливостей учнів.

    Класними керівниками  були проведені класні години за темами: «Мій друг – фізична культура» - для учнів 1-4 класів, «Здоров'я – це цінність, яку нам не можна згубити» - для учнів 5-9 класів.

   Для школярів 3-4 класів були проведені естафети «Швидше-вище-сильніше». Цей традиційний вид змагань для молодших школярів завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів.

  Педагогом-організатором організована виставка дитячих малюнків «Спорт-це життя!», у шкільній бібліотеці оформлено викладку науково-популярної літератури «Будьте здорові діти!».

 Між  учнями  5-11  класів   була проведена Першість школи  з  міні-футболу. Ця  цікава  та  захоплююча  гра  зібрала всіх шанувальників футболу: учнів, вчителів, батьків.

    Команда школи взяла участь в легкоатлетичному кросі.

    

   Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. Побажаємо учням  успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя школи не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора