A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

ОБЛАСНІ ЗМАГАННЯ З РОБОТОТЕХНІКИ СЕРЕД ДІТЕЙ ТА УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ

Дата: 14.12.2023 20:58
Кількість переглядів: 23

З 11 до 14 грудня у комунальному закладі Сумської обласної ради – обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулися обласні змагання з робототехніки серед дітей та учнівської молоді (у змішаному форматі).

У заході взяло участь 63 талановиті вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти Сумщини серед яких учні Ліцею імені І.М.Середи та вихованці Великописарівської станції юних натуралістів (гурток "Основи робототехніки"): Безуська Альона, Безуський Андрій, Гладченко Злата, Зайцев Костянтин, Мирошниченко Дмитро, Мовчан Павло, Мовчан Максим, Фролов Владислав. Програма заходу включала змагання у трьох категоріях: «Фрістайл» (заочно), «Роборейсінг», «Сумо junior». Для участі в змаганнях діти готувались проявляючи свою наполегливість, креативність, творчість, винахідливість та інженерні навички. На змаганнях юні винахідники продемонстрували роботу власноруч зібраних та запрограмованих роботів. А також зняли відео-захист своїх проєктів.

Юні робототехніки були нагороджені грамотами та дипломами комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Бажаємо юним робототехнікам не зупинятися на досягнутому. Вітаємо Мовчан Павла і Мовчан Максима З почесним ІІІ містом

Велика подяка батькам за всебічну підтримку!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора