A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Превентивне виховання

Наказ про організацію правової освіти і правового виховання  Завантажити


Наказ про здійснення психолого-педагогічного аналізу контингенту школярів з метою виявлення учнів, схильних до правопорушень, вживання спиртних напоїв Завантажити


Наказ про контроль за станом відвідування учнів Завантажити


Наказ про організацію правової освіти та виховання учнів Завантажити


Наказ про організацію роботи з пільговими категоріями учасників освітнього процесу Завантажити


Наказ про підсумок попередження правопорушень у І семестрі 2023-2024 н.р. Завантажити


 

Дата: від до Скинути

Тиждень психологічного комфорту та соціальної взаємодії

  Через воєнні дії в Україні не менш важливим є регулярне психологічне розвантаження. Тому працівники психологічної служби ліцею організували ''Тиждень психологічного комфорту та соціальної взаємодії'' . Бесіди класних керівників з дітьми на тему «День без посмішки - втрачений день» (happy), година соціального педагога «Сила в добрі», «Сьогодні я дарую любов» (heart), поради батькам «Все буде добре», «Самодопомога в умовах стресу» (hmm), година психолога «Збереження психічного здоров’я учнів» дали змогу згадати про позитивні моменти нашого життя.

16:09 26.04.2024

Місячник правового виховання розпочато!

   Учні початкових класів ознайомилися зі своїми правами та обов'язками.       Учні середньої ланки дізналися про історичне минуле наших предків.       ВІРУВАННЯ ДАВНІХ УКРАЇНЦІВ. Ознайомилися з обличчями української інтелігенції.     Здійснили екскурсію в історичне   минуле нашого народу. Дізналися   хто створив перші рукописні   книги-літописи, з якого матеріалу вони виготовлялися та де рукописні матеріали зберігаються.  

12:44 01.11.2023

Тижндень безпеки дорожнього руху.

В рамках тижня безпеки дорожнього руху в Великописарівському ліцеї були проведені години спілкування та Єдиний національний урок "Безпечна дорога додому" 

13:08 19.05.2023

На честь Міжнародного дня світла онлайн-фестивалю День наукових вікторин «Light is Fun!»

На честь Міжнародного дня світла в рамках ініціативи UNESCO 16 травня 2023 року НТУ «ХПІ» було проведено тематичний онлайн-фестиваль День наукових вікторин «Light is Fun!», в якому взяли участь учні Великописарівського ліцею.

21:38 16.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора