A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Добрянська

Дата: від до Скинути

Подорож до Королівства чарівної музики"

У рамках декади професійної спільноти учителів  музичного мистецтва,    образотворчого      мистецтва, фізичної культури, трудового навчання у Добрянській філії Ліцею імені І.М.Середи був проведений  показовий захід із музичного мистецтва .Севідова О.В., разом із семикласниками, здійснила незабутню подорож у чарівний світ музики. Здобувачі освіти із задоволенням  мандрували мелодійними сторінками,проявляючи кмітливість,інтелектуальну гнучкість,тренуючи музичну

15:25 25.01.2024

"Мозаїка професій"

    У 7 класі Добрянської філії Монастирьовою Ю.В.була проведена година психолога "Мозаїка професій", під час якої діти згадали, як багато існує у світі професій, обговорили важливість деяких з них, а також поділилися своїми планами на майбутнє.

15:31 19.01.2024

Зимові канікули для дошкільнят.

    Під час зимових канікул вихователь різновікової дошкільної групи Крамська В.М. займалась вдосконаленням педагогічної майстерності, зокрема , урізноманітненням форм взаємодії з дітьми під час здійснення освітнього процесу в дистанційному форматі .   Виготовила ігри "Кольорові кришечки", "Веселі прищіпки", "Чарівні квадрати", "Знайди пару".

08:23 12.01.2024

Виховна годиа "Утилізація побутових відходів"

Класний керівник 7 класу Монастирьова  Ю.В. провела виховна годиа "Утилізація побутових відходів". Мета: поглибити знання дітей про шкідливість сміттєвих звалищ, навчити сортувати сміття та про важливість утилізації відходів.

11:34 20.12.2023

«Алгоритм повторення та розгалуження»

З метою формування інформаційно-комунікаційної  компетентності (уміння протистояти загрозам в мережі, розуміння переваг користування захищеними сайтами),громадянської та соціальної компетентності  у Добрянській філії були проведені вчителем Севідовою О.І. уроки інформатики у 7 класі та у 8 класі «Знайомство з середовищем програмування»З метою формування інформаційно-комунікаційної  компетентності (уміння протистояти загрозам в мережі ,розуміння переваг користування захищеними сайтами),громадянської та соціальної компетентності  у Добрянській філії були проведені вчителем Севідовою О.І. уроки інформатики у 7 класі «Алгоритм повторення та розгалуження» та у 8 класі «Знайомство з середовищем програмування"

11:11 20.12.2023

День Збройних сил України .

День Збройних сил України — святковий день на честь ЗСУ, встановлений постановою ВРУ 1993 року. Відзначається щорічно 6 грудня — в день ухвалення 1991 року Закону України «Про Збройні сили України». Учителька  1 класу Дендак О.І. провела виховну годину приурочену  Дню Збройних сил України.

13:45 06.12.2023

#ЩедрийВівторок – українська частина глобального руху #GivingTuesday

Цього року на 28 листопада припадає , який поєднує благодійні ініціативи комерційних, громадських організацій і небайдужих людей. У цей день у 5 класі був проведений вчителькою Чанцевою І.Г. Урок доброти на тему «Що таке щедрість?», присвячений до Всеукраїнського дня добрих справ. Під час заходу діти мали змогу поділитися з іншими своїми думками, міркуваннями щодо таких понять як щедрість, благодійність, доброта тощо. Окрім того,  вони ознайомилися з багатьма життєвими історіями видатних людей, таких як Мати Тереза, Кіану Рівз та інші. Притчі, легенди, народні приказки розширили знання учнів про давно відомі людські чесноти. Як підсумок була проведена цікава вправа learninqapps.

10:50 28.11.2023

Декада професійної спільноти учителів-словесників, істориків  триває.

У Добрянській філії Ліцею імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради був проведений показовий  урок  зарубіжної літератури у  7 класі. Здобувачі освіти, разом із вчителем Пісковою С.І., розглянули тему «Література проти війни. А. Марґул - Шпербер «Про назву концтабору Бухенвальд». Зображення трагедії Другої світової війни з різних боків  Європи». Діти ознайомились  із творчістю  німецькомовного  румунського поета Альфреда Марґул – Шпербера («Про назву концтабору  Бухенвальд»); здійснили аналіз його поезії, звернули увагу  на провідні ідеї твору, розкрили сутність перестороги людству через  створення жахливої картини війни, що унеможливлює життя, пов’язали матеріал  із сьогоденням.

12:38 23.11.2023

21 листопада День Гідності та Свободи

З метою вшанування Революції  Гідності – події в історії сучасної України, яка змінила життя багатьох українців, їхнє бачення світу і себе у ньому, вчитель  історії  Волобуєва Т.І., разом із восьмикласниками, провела показовий захід «День гідності і Свободи». Учитель донесла до здобувачів освіти об'єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку XXI століття.

12:45 21.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора