A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з Днем учителя!

Бажаємо Вам міцного здоров'я, блискучих успіхів і безліч радісних подій! Вітаємо з Днем учителя! Бажаємо здоров'я і сил, терпіння і мудрості, мужності і впевненості, цілеспрямованості і відсутності втоми. Нехай кожен ваш урок буде цікавим, нехай кожен Ваш день буде щасливим, нехай кожна ваша мрія буде здійсненною!

19:56 30.09.2022

Вітаємо з Днем знань!

Щиро вітаємо з Днем знань - справжнім  святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий, і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаємо усім школярам, на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому - високі стандарти української освіти.  Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

15:06 01.09.2022

ДЯКУЄМО НАШИМ ЗАХИСНИКАМ!!!! МИРУ ВСІМ!

Учні Великописарівської спеціалізованої школи щиро вірять, що їх роботи принесуть нашим захисникам гарний настрій, наснагу й силу захищати Україну. Нехай дитячі побажання будуть оберегом для наших героїв. СЛАВА УКРАЇНІ!

20:24 07.04.2022

Гра-змагання з історії Русі-України

Інтелектуальний розвиток - важлива складова освітнього процесу. Учнв 7-А класу взяли участь в грі-змаганні з історї Русі-України.Вони розгадували кросворди, характеризували історичних діячів, відповідали на питання Вікторини

13:38 20.01.2022

Проведена вікторина "Ерудит"

З учнями 9-Б класу в рамках тижня інтелектуального виховання була проведена вікторина "Ерудит". Мета заходу: підвищити пізнавальний інтерес учнів до знань через використання ігрових моментів;  формувати культуру спілкування; виховувати патріотичні почуття та усвідомлення української приналежності. Учасники гідно подолали всі випробування. Перемогу виборола команда дівчат. Вітаємо переможців. Так тримати.

16:19 19.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора