A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Екологічна гра-змагання

16.10.19 р. у  7-А клаci (класний керівник Шевелєва Т.М.) було проведено екологiчну гру-змагання. Пiд час гри учнi показали знання, ерудицiю, почуття гумору, умiння висловлювати думку. У змаганнi перемогла дружба.

16:45 17.10.2019

Щедрий осінній ярмарок

Осінь багата не тільки врожаями, а й святами. Традиційно восени, напередодні Дня українського козацтва та Дня захисника України у Великописарівській спеціалізованій  школі І-ІІІ ступенів проводиться ярмарок миру. Цього року він пройшов 15 жовтня. Такий захід згуртовує всю шкільну родину - учнів, учителів і батьківську громадськість. Школа у цей день нагадує вулик. Тут пропонують солодощі та страви української національної кухні, фрукти та овочі. Акцент ярмаркування - благодійні справи, зроблені власними руками. Діти повинні зрозуміти, що завдяки їхнім старанням можна творити добро.

16:37 15.10.2019

Вітаємо переможців!!!!

Вітаємо спортивну команду школи за зайняте І місце у районних змаганнях  з легкоатлетичного кросу серед учнів ЗЗСО. 

11:27 30.09.2019

Урочисте відкриття обідньої зали

10 вересня 2019 року у нашій школі відбулося урочисте відкриття обідньої зали. Ми зустрілися цього прекрасного осіннього дня, щоб подякувати селищному голові Клизубу Леоніду Григоровичу за чудовий подарунок – обідню залу. Адже харчування має неабиякий вплив на здоров’я, тривалість та якість життя людини, її працездатність, фізичний та розумовий розвиток, самопочуття і настрій. 

09:00 11.09.2019

Виховна година у 5-А "Безпека життя на дорозі"

 Найважливіше для людини її життя, а найцінніше в цьому житті – здоров’я. Нажаль,  на багатьох із нас, особливо на дітей, чатує багато різних небезпек. Як свідчить статистика, найбільше їх трапляється під час дорожньо- транспортного руху. В Україні нараховується близько 10 млн. автомобілів і майже 2/3 дітей, які потрапили під колеса, знехтували дотриманням правил дорожнього руху. Тому надзвичайно важливо проводити заходи, пов’язані із збереженням життя і здоров’я  учнів під час  руху на дорогах.  Саме з такою метою була проведена перша класна година у 5-А класі. Учні в ігровій формі повторили основні правила пішоходів і велосипедистів, переглянули цікаві відеоролики про те, що може трапитися, коли нехтувати цими правилами і виконали практичне завдання , як правильно перейти дорогу та перехрестя. Підсумком стала вікторина « Чи знаєш ти дорожні знаки » .

12:52 04.09.2019

Вереснева пісня лине і дзвенить шкільний дзвінок. Учні Великописарівської школи Поспішають на урок.

 Перше вересня - завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником. Цього року для 74-ох першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань. Для одинадцятикласників  цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні  випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу. 

13:09 02.09.2019

Звіт директора школи Сидорової О.Ю. за 2018/2019 н.р.

Сьогодні, 14.06.2019 р. пройшов звіт директора школи за 2018/2019 навчальний рік. Олена Юріївна озвучила  усі досягнення минулого навчального року та наголосила на пріоритетних напрямках роботи школи у 2019/2020 н.р.

12:04 14.06.2019

Наша гордість!

  З метою підтримки  та стимулювання інтелектуально і творчо обдарованих дітей і молоді 19  квітня 2019 року у м.Суми,  в приміщенні Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії імені М.С.Щепкіна, пройшло обласне свято нагородження переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад  та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України. В цьому святі взяли участь найкращі учні області, серед яких були і наші учні, якими ми пишаємось та плекаємо надію, що вони на цьому не зупиняться, а своїм прикладом спонукають інших учнів, залучитися до їх рядів. ТАК ТРИМАТИ!!! 

15:22 20.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора