A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

З НОВИМ РОКОМ!

Вітаємо з Новим роком! Бажаємо, щоб наступний рік приніс нам стільки радості, скільки днів у році, і щоб кожен день дарував нам усмішку і частинку добра. Нехай все, що планували, обов'язково збудеться, все, що хотіли почати, – почнеться, а що хотіли закінчити – закінчиться. Нехай у наступному році ми всі станемо щасливішими, добрішими і уважнішими до людей, які нас оточують, а світ відкриє нам нові двері!

13:23 28.12.2018

6 грудня у День збройних сил України

6 грудня у День збройних сил України учні 8-Б класу нашої школи побували на зустрічі з військовослужбовцями та привітали зі святом. Нас коротко ознайомили з основами військової служби, наголосили на важливості високих моральних якостей та правовій самосвідомості, про негативний вплив шкідливих звичок на організм дитячого організму, а найголовніше - про головну мету військової служби: БАЖАННЯ МИРУ і ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ! Щиро дякуємо за цікаву змістовну зустріч! Зі святом!

12:39 06.12.2018

Виховна година у 7-А до Дня збройних сил України

Напередодні Дня збройних сил України у 7-А класі була проведена виховна година на тему «Героїв стежина від батька до сина». Метою заходу  було познайомити учнів з історією зародження війська на теренах української держави, формувати почуття патріотизму, любові до свого народу, виховувати патріотів рідної держави. Діти переглянули відеоматеріал під назвою «У День збройних сил України, вклонімося пам’яті полеглих героїв!» та презентацію «Українські збройні сили сьогодні». Наприкінці відбулося обговорення, під час якого учні висловили своє захоплення.

14:23 05.12.2018

28 листопада 2018 року у переддень Дня толерантного ставлення до ВІЛ інфікованих у 6-Б класі була проведена класна година на тему «Я буду здоровим».

28 листопада 2018 року у переддень Дня толерантного ставлення до ВІЛ інфікованих у 6-Б класі була проведена класна година на тему «Я буду здоровим». Метою заходу було вдосконалити знання дітей про здоров’я, сформувати знання про здоровий спосіб життя, відповідальне ставлення до власного здоров’я . Діти обговорили фактори, що впливають на здоров’я, навчилися визначати життєві цінності.  Під час заняття учні озвучили особисті розуміння поняття здоров’я, дали відповіді на проблемні питання та сформували принципи здорового способу життя, створили плакати «Здоров’я», «Що негативно впливає на здоров’я».

12:12 28.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора